Takk for i går!

Elevenes Tysk-Franske aften ble en stor suksess!

Innledningsvis snakket Helge Evju om kveldens reportoar, han forklarte forskjeller og likheter mellom lieder, chansons, tonadillas og songs. Han ga oss korte humoristiske innblikk i de ulike komponistenes liv og virke og spilte mikro-utdrag fra utvalgte verker.

Selve konserten var delt inn i en tysk og en fransk del: Den tyske delen omfattet lieder av Schubert, Brahms, Berg og Strauss og solister her var Dagfinn Andersen, Sara Aasen, Hanne Korsbrekke Askeland og Marcela Randem. Boris Schäfer akkompagnerte under hele den tyske delen.

Over i den franske delen, fortsatte Dagfinn, Sara og Hanne med chansons av Massenet, Bizet og Delibes.

Deretter fikk vi et kort og festlig utdrag av Massenet’s opera «Cendrillion» (Askepott), og solistene her var Jørgen Magnus Haslum, Tunde Gaspar, Eirin Kvamo Løvstad, Henriette Stabell Johnson, Victoria Randem, Renate Ekerhovd og There Thylin Lindmark. Ved tangentene i den franske delen fant vi John Lidal.

The Cast 270417

Samtlige av sangerne, flankert av Boris Schäfer (til venstre) og John Lidal (til høyre)

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s